Opleidingsagenda

Opleidingen

BIJL Advies & Opleiding verzorgt opleidingen overal in het land. Momenteel kunt u opleidingen volgen in Drachten, Amsterdam, Apeldoorn, Leiderdorp en Oosterhout.

Plan uw opleiding in drie eenvoudige stappen.

Stap 1. Kies uw opleiding.
Stap 2. Kies datum en locatie.
Stap 3. Vul uw gegevens in.

Kies een van onderstaande opleidingen, vul het aantal kandidaten in en klik op 'verder'.

Arbo -1

B-VCA
Prijs p.p. € 195,00
Basisveiligheid
Opleiding Gedragsobservatie 1
Prijs p.p. € 149,00
U leert op praktische wijze een gedragsobservatieprogramma uit te werken (In de gedachte van VCA vraag 4.2). Een opleiding geschikt voor V&G coordinatoren, Leidinggevenden.
Opleiding Gedragsobservatie 2
Prijs p.p. € 149,00
U leert op praktische wijze een gedragsobservatie uit te voeren. Aan de hand van praktische voorbeelden leert u onveilige handelingen en onveilige situaties herkennen en werknemers hierop aan te spreken.
Opleiding 'Opzetten van een VCA systeem'
Prijs p.p. € 895,00
Waarom niet zelf opzetten? Tijdens deze 2-daagse opleiding behandelen wij de gehele VCA checklist. Er wordt ingegaan op de normeisen en de interpretatie ervan. Na de training kunt u zelfstandig een VCA systeem opzetten en implementeren. Belangrijke VCA documenten worden tijdens de opleiding verstrekt. U kunt direct aan de slag om uw bedrijfseigen VCA systeem op te zetten. De training is specifiek bedoeld voor VGM co÷rdinatoren die een VCA systeem willen opzetten.
Opleiding 'Preventiemedewerker'
Prijs p.p. € 1099,00
De 3 daagse opleiding Preventiemedewerker gaat in op de belangrijke rol die een preventiemedewerker speelt binnen een organisatie. Een bijzondere leerzame opleiding. Gezamenlijk met andere deelnemers van diverse organisaties en onder leiding van een ervaren docent leert u de kneepjes van het vak. Onderwerpen zijn o.a: Arbowet, risicobeheersing (ri&e en TRA), communicatie, ongevallenonderzoek, bedrijfsnoodorganisatie en BHV, werkplekinrichting en fysieke belasting.
VCA-combi (verkort)
Prijs p.p. € 215,00
B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU in opleiding. Voor kandidaten voor wie VCA een herhaling is.
VOL-VCA
Prijs p.p. € 235,00
Veiligheid voor Operationeel leidinggevenden
Werken met Werkvergunningen en TRA (Taak Risico Analyses)
Prijs p.p. € 175,00
Tijdens deze opleiding leert u werken met een werkvergunning en leert u een taak risico analyse uitvoeren. Een 'Must' voor medewerkers die een werkvergunning moeten uitschrijven of die met werkvergunningen dienen te werken.
Workshop Ongevallenonderzoek
Prijs p.p. € 149,00
Tijdens deze workshop leert u op inspirerende wijze, gestructureerd en volgens eenvoudig model een ongeval te onderzoeken. Een 'Must' voor KAM/V&G coordinatoren en leidinggevenden. Meldt u nu aan!
Workshop Taak Risico Analyse (TRA)
Prijs p.p. € 149,00
Tijdens deze workshop leert u op inspirerende wijze, gestructuurd een Taak Risico Analyse uit te voeren. Een 'Must' voor V&G coordinatoren, Operationeel leidinggevenden en medewerkers die in de dagelijkse praktijk regelmatig onder risicovolle omstandigheden werken.

Voedselveiligheid -1

Voedingsmiddelenhygiene (HACCP)
Prijs p.p. € 225,00
Een korte praktische opleiding voor iedereen die zich met de bereiding van voedsel bezig houdt.

Kwaliteit -1

Training ┤Effectief communiceren┤
Prijs p.p. € 495,00
Ervaren trainers leren u hoe u effectief kunt communiceren binnen uw organisatie. Een unieke 1 daagse training waarbij samenwerken, bewustwording en humor centraal staan. De training is geschikt voor directie, management en iedereen die goede communicatie effectief in wil zetten voor zijn of haar werk. Binnenkort komt deze training beschikbaar. Let op de beschikbare data want vol is vol.

Aantal kandidaten: