Publicaties

Opleidingsagenda

Opleidingsplan 2013 workshop-Ongevallen onderzoek-open inschrijv
Tijdens deze workshop leert u op inspirerende wijze, gestructureerd en volgens eenvoudig model een ongeval te onderzoeken. Een 'Must' voor KAM/V&G coordinatoren en leidinggevenden. Meldt u nu aan!

Opleidingsplan 2013 Preventiemedewerker open inschrijving
De 3 daagse opleiding Preventiemedewerker gaat in op de belangrijke rol die een preventiemedewerker speelt binnen een organisatie. Een bijzondere leerzame opleiding. Gezamenlijk met andere deelnemers van diverse organisaties en onder leiding van een ervaren docent leert u de kneepjes van het vak. Onderwerpen zijn o.a: Arbowet, risicobeheersing (ri&e en TRA), communicatie, ongevallenonderzoek, bedrijfsnoodorganisatie en BHV, werkplekinrichting en fysieke belasting.

Opleidingsagenda 2013 Opleiding VCA systeem open inschrijving
Waarom niet zelf opzetten? Tijdens deze 2-daagse opleiding behandelen wij de gehele VCA checklist. Er wordt ingegaan op de normeisen en de interpretatie ervan. Na de training kunt u zelfstandig een VCA systeem opzetten en implementeren. Belangrijke VCA documenten worden tijdens de opleiding verstrekt. U kunt direct aan de slag om uw bedrijfseigen VCA systeem op te zetten. De training is specifiek bedoeld voor VGM co÷rdinatoren die een VCA systeem willen opzetten.

Opleidingsagenda VCA (basis, VOL en VIL-VCU)
De opleidingen worden landelijk gegeven, verdeeld over de regio's Noord, Oost, Zuid, West en Midden. Ga na in welke regio u woont en selecteer de datum die u het beste uitkomt.

Opleidingsagenda HACCP en Voedingsmiddelenhygiene
Opleiding HACCP en Voedingsmiddelengygiene. Maandelijks in de regio's Noord, Oost, Midden, Zuid en West. Welke datum schikt u?

Ri&e

De ri&e en het plan van aanpak
Dit artikel beschrijft het opzetten van een ri&e en het plan van aanpak.